Fijne Snuiters | KNAL-NA-VAL
64
single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

KNAL-NA-VAL

Lief dagboek, 02-03-2014

Gisteren ben ik naar KNAL-NA-VAL geweest. Wat een feest!
Ik ben nog steeds een beetje in de war. Ik kwam verkleed als tomaat. Vond ik leuk. Er stond een springkussen waar al springend foto’s van mij en mijn vriendinnen werden gemaakt. Ik ben nu al benieuwd naar deze kiekjes.

We liepen naar boven en daar mochten we meedoen aan een skippyballen-limbo-race. Wauw! Daarna gingen we een peuk roken. Al paffend heb ik Eternal Flame op de karaoke-set gezongen. Het was erg leuk.

Na het roken liep ik door naar de danszaal waar lekkere hitjes werden gedraaid. Meters bier kwamen voorbij en mensen dansten in het rond. Om het uur werd er confetti geknald. Vandaar denk ik de naam KNAL-NA-VAL. Of komt het van carnaval? Het was in ieder geval GE-WEL-DIG. Ik ging helemaal uit m’n paasei. Nu voel ik me ellendig en heb ik zwarte gaten in m’n hoofd, maar dat neem ik allemaal voor lief.

Zo trouw als ik ben moet ik vandaag eigenlijk weer uit m’n plaat, maar ik voel me alsof ik een heel lekker hoofdgerecht heb gegeten en ik de smaak niet wil verpesten met het toetje. Tot morgen.

X

Date

20 November

Category

Feest concepten