Fijne Snuiters | De Grote Online You Name It Show - Fijne Snuiters
21458
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21458,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21316

De Grote Online You Name It Show

Vind je ook dat je personeel een leuke (nieuwjaars)borrel en een unieke ervaring verdient? Een mooi moment om te reflecteren en te motiveren voor de toekomst. Werknemers laten voelen dat ze bij een mooie club horen die moeite voor hen doet. Niet een mailtje met ‘Gelukkig nieuwjaar, we gaan er een mooi 2022 van maken en al onze doelen behalen’. Nee. Je wil er een speciaal moment van maken zodat mensen het echt onthouden.

In tijden van corona duiken we in de ene naar de andere saaie zoom meeting. Er is weinig echte interactie, weinig ontspanning en de dagen zijn vaak hetzelfde. Mensen hebben behoefte aan iets anders. Iets leuks. Iets dat echt blijft hangen.

Wij hebben een online (borrel)show ontwikkeld waar jouw werknemers in teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde wisseltrofee. Dit gebeurt middels een live interactief programma van anderhalf uur onder begeleiding van DJ en Host in een professionele ‘show-setting’. Het programma bestaat uit disco ‘memory’ bingo, gek petje op, gek petje af quiz, het 30 seconds team spel, de uithaal karaoke challenge, nummers aanvragen via je-lievelings.nl, dance challenges en er wordt een moment ingebouwd waarbij jij jouw werknemers kunt toespreken. Dit kan een korte nieuwjaarswens zijn of een presentatie van de sales doelen voor het eerste kwartaal. Deze presentatie kan van achter de computer thuis of bij ons in de studio in goud glitter pak terwijl je uit een taart springt. Het is maar net hoe erg je het wil laten blijven hangen.

De show is aan te passen naar jouw bedrijf. We kunnen vragen integreren in de gek petje op, gek petje af quiz of tijdens het 30 seconds team spel. Om het extra leuk te maken kunnen wij voor aanvang een korte enquête sturen met vragen om te kijken hoe goed jouw werknemers elkaar eigenlijk kennen. Met uiteindelijk doel om elkaar nog beter te leren kennen.

Kortom, wil je je werknemers een unieke ervaring bieden, zich nog meer onderdeel laten voelen van een mooi bedrijf, een aankondiging doen of presentatie geven die blijft hangen en je werknemers elkaar nog beter te laten leren kennen? En bovenal iets anders doen dan al die saaie online meetings? Then the show must go on.

Meer weten? Stuur ons een mail naar hallo@fijnesnuiters.nl of neem telefonisch contact op.