Fijne Snuiters | Jamin - Fijne Snuiters
21276
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21276,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21316

Jamin

Voor Jamin ontwikkelde we samen met Dozijn13 & Cindy Pielstroom een activatie tijdens Strandfestival ZAND.

We restylede de Je Lievelings app naar http://je-lievelings.nl/jamin waarmee de party-gangers hun favoriete snoepje gekoppeld aan een liedje aanvroegen bij de DJ. Dús is drop jouw lievelings? Mooi, we maakte een speciale drop playlist waarin je lekker kon scrollen. Wordt het Drop it like it’s hot van Snoep eh.. Snoop Dogg, of toch Teardrop van Massive Attack? U vraagt. Wij draaien.

Daarnaast zette we elk uur een nostalgisch snoepje in de spotlights. We maakte daar een lekker momentje van. Een showmoment waar Cindy in haar hoogtijdagen bij het Rad van Fortuin jaloers op zou zijn. Tromgeroffel… ‘Het Rad van Jamin’. Onder begeleidende muziek van Bob Marely met Jammin draaide we elk uur aan het rad. Werd het zure matten? Dan werd er gecrowdsurft op een zure mat en en werd iedereen verwend met zo’n zuur lekkernij. Werd het toch fireballs? Dan startte we het nummer van Pitbull (fireball), gooide we 100 rode strandballen het publiek in en speelde we een potje trefbal. De winnaar mocht een zak snoep scheppen uit de muur van Jammmmmin. Tududututudu!

Bij Zand Festival kwamen rond de 25 duizend mensen. Onze activatie bood ruimte voor 400 feestneuzen en deze heeft 12 uur lang vol gestaan. Er zijn 1002 nummers aangevraagd. Of we die allemaal hebben kunnen draaien? Nee dat niet, maar de leukste wel! Daarnaast zag het er picco bello uit en niet te missen als je op Zand festival was. Mission accomplished!


Wil je ook een mega lekkere activatie voor jouw merk? We komen graag op de koffie voor een briefing en een korte brainstormsessie. We regelen alles. Van creatie tot uitvoering. Sit back, relax and enjoy the show!

Category

Activatie, Festivals