Fijne Snuiters | onsoverons - Fijne Snuiters
21319
page-template-default,page,page-id-21319,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21316,elementor-page elementor-page-21319

Ons, over ons.

Albert Einstein zei ooit: logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.  

Creatie

Van creëren krijgen we een glimlach op ons gezicht. Wij bedenken concepten voor evenementen en merken; van activaties tot promofilmpjes, van bedrijfsfeesten tot openingen en festivals. 

Zoekresultaten

Webresultaten

Online marketing

Wil je jouw product, merk of event onder de aandacht brengen? Dan heb je ‘t nodig; (online) marketing. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van social media advertising op Facebook, Instagram, LinkedIN en YouTube en Google Ads. 

Events

Al 10 jaar lang brengen we mensen samen op verschillende events. Begonnen met club events en uitgegroeid tot festivals,  brand events, live activaties en bedrijfsfeesten. Altijd met volle overgave en een flinke dosis creativiteit. 

Moo Coppes

Sommige kennen 'm als een vlinder van de nacht die soepetjes van event naar event vladdert. Sommige zeggen dat er geen bloed maar benzine door z’n aderen stroomt en dat hij s ‘nachts het geluid van een 6-cilinder-in-lijn maakt. Wij kennen hem als Moo Coppes; de creatieveling met een pen scherp als Gillette. Een hele fijne snuiter.

David Winter

Sommige kennen 'm als DJ David winter is coming. Andere zien 'm soms nog steeds door de bossen tijgeren met rode baret geplaatst opzoek naar een nieuwe marketingstrategie. Wij kennen 'm als David Winter, de creatieve marketingheld met liefde voor de beats.

THE CLIENTS en partnerS